first day new impressions. - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Sabrina & Alieke Blokland - WaarBenJij.nu first day new impressions. - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Sabrina & Alieke Blokland - WaarBenJij.nu

first day new impressions.

Door: sabrinaenalieke

Blijf op de hoogte en volg Sabrina & Alieke

12 Oktober 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Na een onwijs lange vliereis van 11,5 u en een houten ass zijn we dan eindelijk in "malaysia truly asia"
De 1e x vliegen voor alieke is goed bevallen. Ze was niet zenuwachtig zei ze, en zelfs bij de vele turbulentie momentjes hield ze het hoofd koel. Er zatn wel 3 onwijs zeikende spaanse vrouwen, die iets teveel temperament hebben. Grrr! Iedereen werd er een beetje gek van. Maja na een perfecte landing en terug schakelingen in de lucht van de piloot zijn we de metro op gaan zoeken en waren we in 28min in kl central. Daar hebben we de meest goedkope lowbutged genomen.. De auto viel bijna uit elkaar.. Gelukkig reed onze indische taxi driver redelijk safe en niet als een idioot a la mario card style door het centrum aan het racen. Maja toen kwam het gedoe. hij zei: I don't drive adresses.. this is bukit bintang en we werden vriendelijk *ahum* verzocht om uit te stappen op de mainstreet. Lekker vriendelijk :D NOT! Gelukkig wist ik de weg nog een beetje van de vorige x dus zijn we met aanwijzingen gewoon gaan lopen.... Een heel block om gelopen!! pff en dat in die hitte! Rare indische man stuurde ons gewoon de verkeerde kant op. We zijn gelukkig goed terecht gekomen. nu zitten we in 8ight guesthouse want anjung was vol. we hebben vanmiddag ff geslapen, lekker mandi en toen zijn we wat gaan eten in het centrum. Net dua pisang gekocht en wat water want we verliezen echt onwijs veel vocht. Morgen komt maslam naar kl en dan gaan we donderdag met zn alle naar pulau rawa. Een mooi bounty iland.. paradise on earth! Kreeg net een berichtje dat Aie en Kara ook nu in deze wijk zijn, dus ga ze zo ff contacten =D

oja onze tassen samen woog 19.8 kg!
Doei Doei alieke en sabrina

• 12 Oktober 2010 - 14:29

Gerda:

Leuk, jullie eerste levensteken vanuit K.L.
    Tassen zullen vast zwaarder zijn bij terugkomst over 3 wk.

• 12 Oktober 2010 - 15:01

Mama:

Nou dat lopen in die hitte zal wel zwaar zijn,goede training,komt goed uit Bina,dan compenseer je je afwezigheid bij de sportschool!!!

zag gisteren dat Marcel en Marion vanuit Le Brugeron jullie ook volgen,leuk hoor.

nou,een hele goede reis naar het eiland,geniet ervan.

a big hug.

• 12 Oktober 2010 - 18:52

Lynn:

Is deze hitte net zo slopend als die van lowlands?:P

• 12 Oktober 2010 - 19:01

Pa:

leuk dat alles goed ga goede reis verder ik lees wel meer doeiiiiiiiiiii

• 12 Oktober 2010 - 19:32

Sab:

ehm dit is erger lynn. de temp is wel het zelfde maar de luchtvochtigheid is bizar hier! omg er zit een muis onder mn bed! de bastard rent weg als de man van de lobby komt dus we kunnen em niet killen!

• 13 Oktober 2010 - 02:15

Aliek:

zo we hebben net gelunchd we gaan zo een kapper opzoeken en onze haren laten doen. en we gaan even shoppen.

oja de muis word zo opgeslotenze maken het gat dicht.
    xxxx

• 13 Oktober 2010 - 09:09

Nel:

Hey girls,

Lekker beli-bela vandaag???? Wat een winkels he Aliek??? Maar wel lekker koel daar binnen in de malls. Pas jullie tempo aan dan is het best uit te houden daar, rennen en vliegen doe je over 3 weken maar weer. Have fun and take care enne iedereen de groeten daar van ons allemaal.

• 13 Oktober 2010 - 16:57

Bianca:

Oeps zou wat voor mij zijn met mijn astma, ik zou stikken geloof ik.
    Een muis!!!!!!!!!!!! Zit je niet in een lekker koel hotel dan?
    Oh bah, bah, ik zou moord en brand gillen met al die beesten, hahaha.
    Wel weer goed om af te vallen die hitte, hihihihi
    Nou heel veel plezier, erg leuk jullie verhalen te lezen. xxx

• 13 Oktober 2010 - 17:30

Rina L......:

hoi meiden wat leuk dat we toch wat van jullie horen.ik hoorde woensdag van vincent dat jullie te volgen zijn en dat ga ik zeker regelmatig doen.nou veel plezier en tot een volgend bericht.

• 14 Oktober 2010 - 13:36

Petra En Johan:

hé Alieke en Sabrina, leuk om jullie zo te kunnen volgen, begrijp dat pa niet met jullie mee gegaan is. geniet van de mooie tijd daar maar doe wel voorzichtig. groetjes

• 14 Oktober 2010 - 16:11

Eliana:

Heel veel plezier daar!
    Doe iedereen de groetjes!

• 14 Oktober 2010 - 18:49

Pa :

als het net zo als op de foto is waar jullie nu naar toe gaan rawa eiland echt super geniet er maar van maak veel foto"s gr

• 15 Oktober 2010 - 13:50

Lynn:

En, houd Alieke het nog een beetje vol?

• 16 Oktober 2010 - 14:16

Thi:

Het klinkt allemaal superleuk! Hoe was het om aie en kara weer te zien? Heeft ze al een dik buikje? Ik bel je vandaag nog wel ff ;). Pulau rawa nu he? MOOOOIII . En gister ff dagje tioman he, welk strand? ENJOY dames! xx Conjo

• 16 Oktober 2010 - 14:57

Mirrie:

Saab het is zo chill om met jou te smse als ik last heb van mn insomnia! :D want dan is het hier midden in de nacht maar bij jullie al ochtend! heel veel plezier daar en alieke ook! en ik ben heel benieuwd naar de fotos! :D x mir

• 16 Oktober 2010 - 16:06

Gregor En Romka:

blijven om een goede vakantie en mooi weer hebben

• 16 Oktober 2010 - 20:57

Mama:

gaat het goed Alieke?vrijdagmorgen gebeld,zaterdagavond weer.toch een beetje heimwee naar mutti?
    Nou wij vinden het ook erg stil hoor,zonder jullie,een pluspunt is dat ik heel weinig was heb en alles blijft netjes,niemand die een rotzooi maakt,hahaha.
    Maar meisjes,geniet van jullie vaklantie,ben erg blij dat het zo goed gaat,ben trots op Alieke die zo goed eet,hoop dat Sabrina niet meer zo brak is,het sapje was niet zo goed gevallen na de bbq!
    Zetten jullie snel wat foto's op de site?we zijn erg benieuwd.
    Dikke kus van ons XXX

• 17 Oktober 2010 - 08:25

Yf Zelf:

ha ha lievert hebben jullie het naar je zin?

• 17 Oktober 2010 - 10:22

De Buurtjes Van 9:

Hoi meiden,

Hou het hoofd koel, en geniet met volle teugen van jullie wel verdiende vakantie. Laat je moeder maar kletsen, jullie hebben het veel te druk om heimwee te krijgen naar "mutti". Oja, breng geen apie mee terug want er zijn er hier al genoeg !!
    Groeten en veel plezier, kijk goed uit.